Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

 

 

 

 

Materiale de constructii in Iasi

Construcția unei case sau reparații în apartament nu se poate efectua fără achiziționarea materialelor de construcție, lista carora trebuie să fie deja în fața Dvs. Desigur, puteți merge la modul tradițional - un tur in toate magazinele de materiale de constructie din raza orasului sau sa oferiți achiziționarea materialelor de constructie necesare pentru maistrul.
Cu toate acestea, soluția cea mai rațională și rentabilă este de a cumpăra materiale de construcții în magazinul online. Avantajele sunt evidente: a face o alegere într-un mediu relaxat și confortabil, aveți posibilitatea de a calcula costurile și să comparați prețurile materialelor de construcții de la diferiți furnizori, pentru a lua în considerare costul de transportare și de a alege oferta cea mai avantajoasă.

 

 

Materiale de construcții în magazinul «STROYLUX»

Internet magazinul de materiale de construcții «STROYLUX» propune o gama larga de materiale de construcții pentru constructia caselor si reparatia apartamentelor pentru persoane fizice, firme de constructii, antreprenori, municipalități și instituții publice. Datorită contactelor stabilite cu producătorii ruși și europeni, oferim calitate superioara și prețuri extrem de mici pentru materiale de constructii in magazinul nostru. Ca urmare in catalogul magazinului online am prezentat numai bunuri de înaltă calitate, la oricare dintre categoriile disponibile.

 

 

Sortimentul materialelor de construcție in magazinul «STROYLUX»

În magazinul «STROYLUX» veti gasi aproape tot ceea ce este necesar, la orice stadie de construcție - de la construirea de ziduri pina la decorarea casei. Caramida de constructii, blocuri, materiale de impermeabilizare si izolatii, gips-carton si ipsos, toate tipurile de placare, tavane suspendate, materiale pentru acoperișuri - toate acestea și multe altele sunt oferite în cel mai larg sortiment. Gama extinsă de echipamente pentru constructii, face posibilă echiparea întregului șantier de construcție cu tot necesarul, de toate dimensiunile - de la vila la spatii industriale. În cazul în care nu găsiți ceva în alte magazine, vă rugăm să ne contactați - vom găsi cu siguranță.

 

 

Livrare materiale de constructie la domiciliu

Magazinul «STROYLUX» prevede comercializarea materialelor de construcții cu livrare la adresa cumpărătorului. Nu aveți nevoie să căutați transport pentru materialele de constructie achiziționate, solicitați transport - o facem pentru tine, vom livra rapid achiziția la adresa specificată.