Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Lambriuri din lemn

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

pe pagina

Lambriu din lemn in Iași, Romania este folosit ca material de finisare, de decor pentru pereţi, podele, tavane şi altele. Lambriu de lemn este produs în conformitate cu standartele europene de calitate.     

     

     Lambriu de lemn este o scîndură strujită cu umiditatea naturală, care are un profil identic, nut şi feder pentru aderarea în planul. Lambriu este folosit ca materialul de finisare de decor pentru pereţi, podele, tavane şi altele. Lambriu de lemn euro este produs în conformitate cu standartele europene de calitate. Lambriu euro diferă de unul obişnuit cu profilul, lărgimea, lăţimea şi specii de lemn.


     Vizual poate fi diferită posibil prin prezenţa de ventilaţie longitudinală pentru eliminarea condensului. Sloturi de cuplare sunt mai adînci decît la una simpl, ce garantează lipsa fisurilor. Şi calitatea superioară a lemnului o face mai atractivă. În acelaşi timp, preţurile pentru lambriu din lemn euro sunt vizibil mai înalte, decît pentru unul simplu. De obicei, lambriuri de lemn sunt confecţionate din lemn de rasinoase, cum ar fi molid, pin şi zada. Costul lambriurilor depinde de calitatea materiei prime, în principal de numărul şi mărimea de noduri, şi disponibilitatea de diferite defecte tehnologice, cum ar noduri, urme de lovituri şi fisuri.
Categoria lambriurilor euro este stabilită după producere în procesul de sortare. Cea mai înaltă categorie „A” este caracterizată prin lipsa nodurilor sau cantitate nesemnificativă de noduri deschise la culoare de mărime mică. Categoria „B” poate conţine noduri dar ele nu trebuie să iasă la suprafaţă. Cea mai joasă categorie de lambriuri euro - „C” este folosită foarte rar.


      Astăzi lambriuri de lemn sunt foarte populare ca materiale de finisare datorită aspectului exterior plăcut şi ecologic. Alegînd lambriuri din diferite specii de lemn poate fi creat un interior irepetabil. Lambriuri din rasinoase, datorită conţinutului ridicat de răşină, care împiedică putrezirea, pot fi folosite şi la finisarea exterioară. La noi puteţi procura lambruri simple şi euro, care corespunde celor mai înalte standarte de calitate, produsă la echipamentul modern. În asortiment sunt diferite mărimi şi tipuri de lemn. Consultanţii noştri vă vor ajuta să procuraţi lambriuri de lemn, care corespund cerinţelor Dvs, deoarece au o expeienţă vastă în vînzarea lambriurilor. Şi preţurile noastre va vor mira plăcut.


     La procurarea lambriurilor de lemn este important să ţineţi minte că preţul mic deseori maschează calitatea proastă a lambriurilor. NU e o alegere cea mai reuşită să procuraţi lambriuri de la asemenea vînzători, deoarece o economie nesemnificativă va rezulta în probleme majore.