Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Siding

Tabel  Lista 

15 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

15 Articol(e)

pe pagina

Siding de vinil - un aspect respectabil al casei Tale, la prețuri rezonabile și într-un timp scurt.

  

Alegeri de succes

        Siding-ul vă lasă să creați. Prin alegerea și chiar combinarea culorilor siding-ului și accesoriilor puteti oferi stil și personalitate casei dumneavoastră, indiferent dacă este realizată de curând sau are zeci de ani, daca este în oraș, la mare, la munte sau la țară. Indiferent de tehnologia în care a fost realizată structura - zidarie din cărămidă plină sau cu goluri tip porotherm, BCA, lemn sau OSB. Indiferent dacă zidaria este la roșu sau deja tencuită și vopsită cu vopsea de exterior. 
        În avantaj nu sunt doar proprietarii – pentru constructori și montatori este o tehnologie rapidă, simplă, ușor de învățat și realizat care nu ține cont de anotimp. 
        La fel de bine și cu o maxima economie, puteți să încercati chiar dumneavoastră să realizați montajul – mai ales la o construcție cu arhitectură simplă și un singur nivel!  


        Investiție inteligentă
        Termosistemul realizat cu lambriuri de exterior sau PVC (Vinyl-siding) inseamnă mai mult decât un aspect superb – este o extraordinară investiție.
        Placarea cu siding și termoizolarea sunt printre puținele investiții care îți aduc banii înapoi. Cheltuielile cu energia scad, ducând la amortizarea investiției în 2-3 ani, iar în situația vânzarii imobilului, costul se recuperează integral. 


         Durabilitate – cea mai mare garantie din industrie – 50 ani
         Vinyl-siding are o remarcabila rezistenta la viteze ale vantului de peste 120km/h
Compozitia materialului confera rezistenta la temperaturi extreme (-35 grd, +80grd) la actiunea radiatiilor UV si la numerosi factori chimici si biologici care ataca fatadele, siding-ul pastrandu-si aspectul mereu nou peste timp.  De aceea garantia oferita de producatori acestei fatade este cea mai mare din domeniul constructiilor – pe viata – “life-time warranty” (adica 50 de ani).


        Siding-ul se intretine fara efort, fara cheltuieli
        Fatada PVC nu se revopseste, niciodata! Se poate spala, daca doriti, chiar cu furtunul de gradina, pentru a indeparta praful. Nu sunt necesare alte cheltuieli sau platile unor altor manopere ca in cazul tencuielilor clasice. Peste ani, fatada ventilata a casei va fi la fel de frumoasa si de eficienta termic ca la inceput.  Eliminati astfel inconvenientul cu manopera si efortul cu aplicarea unei noi tencuieli sau vopsea de exterior.


Atenție! Preț incorect!

Pentru a afla prețul produsului, Vă rugăm să apelați +40 758 33 77 11