Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Saltele Ortopedice

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

saltea ortopedică este special concepută  pentru a sprijini în mod corespunzător și corect coloana vertebrală și mușchii spatelui.  Cu ajutorul unei saltele ortopedice vei avea un somn și o odihnă placută.

Saltelele ortopedice sunt saltele cu o duritate puțin peste mediu,  reprezentînd „varianta de mijloc”, între salteaua foarte moale și cea de tip dur, iar înălțimea acestora se învîrte în jurul a 20-30 cm. Suprafața saltelei ortopedice trebuie să fie dreaptă, ca în cazul unei saltele dure, iar cînd vă așezați pe ea, să preia toate formele corpului dvs.
De-asemenea  saltelele ortopedice se deosebesc de saltelele neortopedice  prin elasticitatea punctuală.  O elasticitate punctuală  a unei saltele ortopedice distribuie în mod corect presiunea și efortul asupra țesăturilor și mușchilor, indiferent de poziția corpului pe saltea.
StroyLux.ro vă  oferă saltele ortopedice de calitate, cu elasticitatea potrivită, dimensiuni variabile și nestandard, cu butoane de aerisire ce va permite  trecerea cu ușurință a căldurii și a umezelii. 

Cu Salteaua Ortopedică produsă de ISTIKBAL, visul tău uită de coșmar!