Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Ia?i, ?os. Ia?i-Tome?ti Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Sofe / Fotolii

Tabel  Lista 

10 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

10 Articol(e)

pe pagina

Canapele si fotolii extensibile la preturi accesibile. Daca urmariti de mai multa vreme un anumit set canapele si fotolii ideal pentru a savura o cafea gustoasa cu prietenii atunci puteti verifica si gama de mobila moale de la Istikbal. La unele seturi oferim pernele viu colorate cadou, acestea sporesc avantajul produsului. Avem diferite linii de design ce pot fi comandate, fiecare set canapele si fotolii avand diferite culori si modele artizanale.

Aceste seturi de canapele si fotolii ofera si spatiu de depozitare foarte incapator. Avand in vedere utilitatea si calitatea produselor poate fi incadrat cu usurinta in grila de preturi accesibile si chiar mici. Seturile au combinatii de piele ecologica si stofa acestea fiind foarte potrivite atat din punct de vedere al designului dar si din punct de vedere al rezistentei in timp.

Picioarele sofelor si fotoliilor sunt proiectate in general pentru un aspect placut dar faciliteaza si aspirarea sau curatarea parchetului dedesubtul canapelei.

Spatiile de depozitare foarte generoase accentueaza utilitatea canapelelor iar sistemul de extensie este unul foarte solid, simplu si usor de manevrat.

Canapelele (sofele) de la Istikbal nu irosesc spatiul la perete si nici nu necesita mutarea in fata pentru a putea fi extinsa. Sistem de extensie patentat ce permite ca aceasta canapea s? aibe o asezare lipita de perete atat in pozitia stransa dar si extinsa.

Din punct de vedere al sanatatii toate materialele folosite la fabricarea sofelor si fotoliilor sunt testate si nu contin substante chimice sau toxice.