Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Parchet Laminat

Parchet Laminat

Tabel  Lista 

Articole 1 pana la 24 din 69 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pe pagina

Tabel  Lista 

Articole 1 pana la 24 din 69 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pe pagina

Parchet laminat și accesorii pentru pardosea în Iași

 Astăzi un număr larg de consumatori alege parchetul laminat. Secretul popularităţii parchetului laminat - o combinaţie excelentă de preţ şi calitate, în fiabilitatea sa pe termen lung şi aspectul estetic plăcut. Toate acestea prezintă avantaje indiscutabile a parchetului laminat în comparaţie cu alte tipuri de acoperitoare pentru pardosea.

Podelele laminate nu au nevoie de sablare şi şlefuire, acestea nu necesită să fie lăcuite. Soarele nu afectează culoarea de acoperire a placilor de parchet laminat, şi petele apariţia cărora este inevitabilă în timpul exploatării, pot fi îndepărtate cu uşurinţă cu acetonă, fără a-i compromite aspectul. Este demn de menţionat proprietăţile ecologice a parchetului laminat. Chiar şi oamenii care suferă de reacţii alergice, se simt cu aceste podele confortabil. Parchetul laminat este un izolator excelent, şi salvează căldura de acasă.


Placile de parchet laminat uşor se instalează. Colecțiile de parchet laminat au culori bogate şi o mare varietate de texturi - o garanţie că plăcile de laminat va integra foarte bine în orice decor.
La avantajele deja menţionate a plăcilor de laminat ar trebui să adaugăm încă unul, cel mai important lucru - rezistenţa. Parchetului laminat nu-i este frică de ghearele animalului, pantofi grele, sau tocuri ascuţite, ceea ce îl face ideal pentru hol şi bucătărie. Reflecţiile luminii pe suprafața parchetului laminat sunt pur şi simplu magice!

Compania SC STROYLUX SRL vă propune o gamă foarte vastă de modele și decoruri pentru parchet laminat și accesorii pentru pardoseala. Prețurile, imaginile și descrierea modelelor de parchet laminat le puteți compara deasemeni într-un catalog bine structurat.