Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Synchro-TEC

Synchro-TEC

Tabel  Lista 

6 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

6 Articol(e)

pe pagina

Colectia de parchet laminat Synchro-Tec – această producție, care a colectat cele mai bune calități ale parchetului laminat a celor mai renumiți producatori europeni. Baza pentru calitatea înaltă a laminatului este plita HDF rezistent la apă. Ea are astfel de caracteristici tehnice importante, cum ar fi:  densitatea mare, sunet robust și izolarea termică.

Sistemul de instalare oferă un indiciu de încredere și oferă parchetului laminat abilități speciale. Articulațiile fateta 4-verso protejează plăcile de laminat împotriva pătrunderii umezelii. În plus, între plăcile laminate obținute sunt limite clar definite, care imită structura unei pardoseli naturale. În această perspectivă a interiorului, tehnologia sincron optic se lărgește. Relieful individual al laminatului semnificativ recreează modelul de lemn natural, inclusiv umflaturi si canelurile pe suprafata placii de laminat redă structura naturală de lemn.

Datorită tehnologiei de producere a parchetului laminat, plăcile au luciu, care face textura de lemn mai adevărată. Pentru cei care caută laminat pentu pardosea de culori mai luminoase, se potrivesc modelul de “Stejar Tsertus”, “Stejar Inzhenarius” sau “Oak Regular”, cu o nuanță gri elegant. Iubitorii de nuante calde au posibilitatea de a opta pentru un model de “Stejar Peritus” cu imitație de stejar. Acest model de laminat este perfect pentru orice stil al decoratiunii. Pentru cei carora le place podele întunecate, modelul de laminat “Stejar Memoria” sau laminat “Oak Shoko” ar fi o alegere excelenta. Laminat cu decorul maro cu dungi blonde crează un contrast izbitor cu fronturi de mobilier alb. Intreaga colectie de laminat a producătorului oferă 20 de ani garanție, ceea ce indică calitatea înaltă a produselor.