Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Uși de interior

Tabel  Lista 

Articole 1 pana la 24 din 28 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina

Tabel  Lista 

Articole 1 pana la 24 din 28 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina

Alegerea ușilor de interior ocupa un rol important in aspectul locuintei Dvs, astfel trebuie sa acordati maxima atentie acestui lucru.

Stilul usilor de interior conteaza forte mult in design-ul locuintei, de aceea optarea pentru uși greșite, afectează interiorul întregii case. Pentru a face o alegere corecta, va ajuta experienta si atentia specialiștilor noștri în alegerea ușilor ideale pentru dumneavoastră..

 Ceea ce va completa aspectul ușilor in intregime este feroneria și accesoriile potrivite, astfel va putem propune numeroase opțiuni de manere, balamale, broaște etc, care cu ajutorul specialiștilor noștri veti finisa stilul ales pentru design-ul Dumneavoastră de interior.

Un criteriu foarte important în alegerea ușii de interior este materialul din care este fabricata. Acesta influentează aspectul ușii, durata de exploatare precum și prețul final. În showroom-ul nostru găsiți un asortiment destul de vast de modele, calități și stiluri la cele mai variate prețuri, astfel aveți avantajul să găsiți ușa de interior potrivită, indiferent de bugetul dumneavoastră. 

SC STROYLUX SRL ajuta sa faceti cele mai inteligente alegeri si ofera comfortul si siguranta dorita. Va așteptăm cu drag!