Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Vată Minerală / Bazaltică

Tabel  Lista 

7 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

7 Articol(e)

pe pagina

Ești în căutare de termoizolații de calitate superioară? STROYLUX iți propune o gamă completă și diversă de polistiren care asigură o protecție termică foarte bună a pereților interiori, exteriori, a acoperișurilor, teraselor sau fațadelor. Alege polistiren extrudat  cu suprafața rugoasă folosit cu încredere în cele mai noi construcții deoarece facilitează o bună aplicare a mortarului sau adezivilor. În catalogul nostru de izolații termice poți compara tipurile de polistiren pentru a face alegerea potrivită pentru tipul de construcție dorit. Produsele sunt livrate chiar la tine acasă rapid. Gasești ieftin și în magazin unde specialiștii STROY LUX iți pot oferi informații detaliate despre fiecare produs.

Vată minerală de sticlă este un material mineral natural, ce are proprietatea de a izola termic și fonic, fiind folosit ca umplutură între grinizele de lemn sau pentru a izola podurile, mansardele sau tavanele suspendate. De asemenea, aceasta nu arde și nici nu întreține arderea, fiind folosită și ca protecție la incendiu, pentru a oferi o rezistență mai mare clădirilor. Vata minerală este elastică și se instalează ușor. Pentru mai multe detalii, citiți informațiile prezentate pe pagina fiecărui produs. Echipa noastră vă stă oricând la dispoziție pentru lămuriri suplimentare.

Vata minerală bazaltică este un material ce are proprietatea de a izola termic și fonic, fiind folosită ca umplutură. De asemenea, vata minerală bazaltică are rezistență ridicată la foc, nu arde și nici nu întreține arderea. Pentru mai multe detalii, puteți citi informațiile prezentate pe pagina produsului, iar echipa noastră vă stă non stop la dispoziție dacă aveți întrebări.