Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

 

Alegerea produselor

În magazinul online SC STROYLUX SRL puteţi alege produsul dorit prin câteva metode:

Folosiţi sistemul de căutare: în fereastra de căutare introduceţi denumirea produsului de care sunteţi interesat, iar sistemul de căutare vă va oferi lista produselor care corespund criteriilor Dvs de căutare. De asemenea, sistemul de căutare vă va afişa şi rubrica unde puteţi găsi produsul.

Catalogul bine structurat al magazinului online, vă poate fi de un real folos în alegerea produsului dorit. Pentru aceasta, este suficient să alegeţi categoria de marfă care vă interesează, spre exemplu: Vopsele sau Gleturi. De asemenea, puteţi folosi filtrele ce permit setarea diapazonului de preţ şi a altor criterii importante pentru Dvs în alegerea produsului.

 

Perfectarea comenzii

Pentru a procura produsul ales, este necesar să-l adăugaţi în coşul de cumpărături. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click pe sigla coşului din dreptul produsului, sau accesând pagina produsului propriu-zis şi selectând opţiunea Adaugă în coş. După alegerea produselor pe care doriţi să le procuraţi, purcedeţi la etapa de perfectare a comenzii. Dacă sunteţi utilizator nou al site-ului, va trebui să vă înregistraţi, procedură ce vă va lua nu mai mult de 2 minute. Dacă sunteţi deja client al magazinului online, trebuie să vă autentificaţi, folosind adresa electronică a Dvs şi parola.

 

 

Livrarea în raza oraşului Iaşi

Livrarea, în raza oraşului, se efectuează în intervalul de timp: 10:00-18:00 – în zilele lucrătoare; 10:00 – 14:00 – sâmbăta; duminica – zi de odihnă.

 

 

Livrarea pe teritoriul ţării

Produsele, comandate în magazinul online STROYLUX sunt livrate pe teritoriul Romaniei. Costul livrarii in afara orasului Iași se stabileste individual.

De regulă, dacă plasaţi comanda pînă la ora 13:00 – livrarea se efectuează în aceeaşi zi. Orice livrare este coordonată cu managerii magazinului care, de comun acord cu Dvs., stabilesc timpul de livrare. 
Angajaţii noştri vor livra prompt comanda pe adresa indicată, în timp convenabil pentru Dvs. și vor perfecta tot setul de documente.

 

Costul livrării nu include serviciile de descărcare a mărfii

 

Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi livrate în ziua următoare. Comanda se livrează în 1-2 zile, în funcţie de oraşul de destinaţie. La primirea comenzii, puteţi verifica integritatea setului de marfă livrat şi efectua plata pe loc.

 

 

Metode de plată

 

Plata în numerar
Plata în numerar poate fi efectuată doar pentru comenzile din Iaşi. Plata se realizează în moneda naţională. Drept confirmare a achitării, eliberăm chitanţă de cumpărături.

 

Plata prin transfer bancar
Plata fără numerar se realizează în modul următor: după perfectarea comenzii, managerul va expedia pe adresa Dvs electronică un cont-factură, pe care-l puteţi achita la filială oricărei bănci sau din contul bancar al companiei Dvs. Pentru persoanele juridice, pachetul de documente necesar este prezentat odată cu produsul. Livrarea se face numai după achitarea integrală a comenzii.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: +40 758 33 77 11.