Acesta este un magazin demo. Comenzile plasate prin intermediul acestui magazin nu vor fi onorate sau indeplinite.

Jud. Iași, Șos. Iași-Tomești Nr. 32, Romania

(0 item) - 0,00 RON

You have no items in your shopping cart.

section

Despre magazinul online

Magazinul online STROYLUX oferă clienţilor o gamă extrem de variată de materiale şi echipamente pentru efectuarea lucrărilor de construcţie, reparaţie şi finisaj. Aici veţi găsi sute de articole din domeniul materialelor de construcție la preţuri atractive. Ţinem la reputaţia noastră, de aceea comercializăm doar produse de calitate ale celor mai renumiţi producători şi oferim cupoane de garanţie pentru ele. În magazinul online sunt expuse mărfuri autohtone, precum şi ale celor mai importanţi producători din Germania, Franța, Italia, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, etc.

 

Comoditate în căutare

Datorită catalogului bine structurat şi a sistemului de căutare bine pus la punct, este foarte simplu să vă orientaţi în asortimentul mare de produse. Puteţi căuta marfa dorită în subdiviziunile catalogului sau să introduceţi denumirea acesteia în fereastra de căutare, iar sistemul vă va oferi, imediat, produsele care corespund solicitării Dvs. De asemenea, puteţi folosi sistemul de filtre ce permit alegerea produsului în funcţie de preţ și alte caracteristici.

 

Deservire impecabilă

Magazinul online STROYLUX lucrează în regim non-stop, de aceea puteţi efectua comenzi online în orice moment. Imediat ce operatorul va prelua comanda Dvs, vă va contacta pentru a concretiza ora de livrare.
Produsele din magazinul online pot fi comandate şi la numărul de telefon: +40 758 33 77 11.
Toate comenzile sunt prelucrate în orice zi a săptămânii, de luni până vineri – de la 8.00 până la 19.30, sâmbăta – de la 8.00 până la 18.00 şi duminica – de la 9.00 până la 17.00.

Nu vă faceţi griji în privinţa furnizării produselor – noi asigurăm livrări în orice colţ al oraşului. Faceţi cumpărături profitabile împreună cu magazinul online STROYLUX!

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: +40 758 33 77 11.